• وبلاگ : دکتر غريب
  • يادداشت : درد ملي فكر نكردن!!
  • نظرات : 4 خصوصي ، 54 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    سلام برادر عزيزم

    نكته بسيار بجايي را تذكر داديد براي آنكه خداي نكرده كسي سوء برداشت نكند خواهم نوشت كه چگونه تا ريزترين محاسبات اگر انجام نمي امثال شهيد باكري قدم از قدم بر نمي داشتند.

    و منظور من اين بود كه ما مامور به انجام تكليفيم نه مسوول نتيجه

    آنچه كه بايد با عقل زميني مان بسنجيم و پيش بيني كنيم جاي خود دارد و توكل و راضي به رضاي حق بودن نيز همچنين

    كوتاه سخن :

    قبل از انجام هر عملياتي شهيد باكري اگر كل آن كار را حتي از لحاظ فيزيكي و فردي كنترل نمي كردند اجازه عمليات نمي دادند

    يعني اگر قرار بود نيروها مثلا مسيري چند كيلومتري را طي كنند و از موانع خاصي عبور كنند بعد از در نظر گرفتن تمام ملاحظات نظامي خود ايشان - و بعدها نيز ديگران به تاسي از ايشان- بايد آن مسير را مانند يك رزمنده معمولي و ساده طي مي كردند تا ميزان عملي و واقعي بودن طرح هاي عمليات را دقيقا چك كنند. كل سال براي طراحي و مطالعات لازم براي عملياتهايي صرف مي شد كه معمولا در سال يكبار انجام مي شد و شايد چند روز بيشتر طول نمي كشيد .

    ممنونم كه نكاتي از اين دست را برايم تذكر دهيد تا خداي نكرده ايجاد شبهه نكرده باشم. گاهي از اوقات اگر فقط بخشي از يك واقعه به تنهايي گفته شود ممكن است نتواند يك ديد كلي نسبت به آن در خواننده ايجاد كند.

    متشكرم - يا علي

    در پناه حضرت دوست باشيد

    پاسخ

    سلام ممنون از توضيحاتتون.بسيار زيبا توصيف کرديد توکل را بعد ازمحاسبه .هميشه فکر مي کنم شهدايي مثل شهيد باکري با اين همه عقل ، اگر مي ديدند مسووليتي در اين جامعه ي اسلامي به فردي سپرده مي شه که توان و لياقتش رو نداره و طبعآ خطا مي کنه اما کسي به خاطر عدم توانايي از مسووليت ها برکنار نمي شه و فقط جابجا مي شه و به عبارتي مسووليت در جامعه ي ما ديگه خدمت نيست و قدرت است پس براي دوستان نگه داشته مي شه ،چه مي گفتند!